Активности СНО у наредном периоду

snd-grb

Састанак Централног одбора СНО 26. марта 2016.

Састанак Централног одбора Српске народне одбране биће одржан у суботу 26. марта 2016.г у 13:00 сати у седишту СНО на 5782 Н. Елстон авенији у Чикагу.


 

Молимо све чланове Централног одбора који су у могућности да присуствују да тога дана дођу на време и да заједно узмемо учешћа у раду СНО за наредни период. 

Сваке прве недеље у месецу у 13:00 сати одржаваће се краћи неформални састанак чланова СНО где могу да се предложе идеје за даљи рад.

Срби на окуп!
Председник Централног Одбора СНО Небојша Живковић

Парастос Јовану Дучићу

Дана 7. априла 1943. године у Гери, држава Индијана, преминуо је познати српски песник, дипломата и обновитељ Српске народне одбране у Америци – Јован Дучић.

Његово дело остало је његов највећи споменик, а Српска народна одбрана и њени пријатељи помогоше и учинише да се испуни песникова жеља из тестамента и буде сахрањен у родном Требињу, у Херцеговини.

Наше сећање и почаст Јовану Дучићу биће обележено парастосом у Манастиру Нова Грачаница.

​Парастос Михајлу Пупину

Парастос Михајлу Пупину, оснивачу и првом председнику Српске народне одбране и уваженом светском научнику и великом српском родољубу, на годишњицу његовог упокојења, одржан је у суботу 12. марта 2016.г у 10:30 сати пре подне у манастиру Нове Грачанице, на Трећем језеру, близу Чикага.

Фолклорна група "Слобода" позива и вас

Учење играња српских народних игара и дружење са Фолклорном Групом СЛОБОДА је сваког петка увече у салу СНО на 5872 Н. Елстон авенији. Дођите сваког петка од 19:00ч. на дружење уз учење фолклорних игара!

Сви заинтересовани за термине вежби и наступа фолклорне групе „Слобода“ могу да контактирају Николу Крчадинца путем телефона 630-290-2813 или електронском поштом Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

 

 

 

 

 

 

Штампа Ел. пошта

  • SPC
  • Dijaspora
  • Svetigora
  • Save Displaced Serbs
  • Srbi za Srbe
© 2018 Портал Српске народне одбране у Америци. Сва права задржана.
Joomla! је слободан софтвер објављен под GNU General Public License.